Nova linija Discipline Curl u salonu EVELIN

Kerastase ambasadorica Evelin Benković predstavlja u Studiu EVELIN novu liniju DISCIPLINE CURL!

Evelin savjetuje korištenje nove linije koja doslovno " otkriva gracioznost svake kovrče" !

Evo kako Evelin opisuje liniju Discipline:

Kérastase Discipline predstavlja njegu za čišćenje Curl Idéal koja savršeno odgovara kovrčavoj kosi. Čisti i njeguje u jednom koraku. Tehnologija s vrlo visokom koncentracijom njegujućih sastojaka, kompleks pro-keratina i elastina, bez silikona i sulfata. Kremasta i visoko osjetilna tekstura. 

Potražite ove proizvode u Studiu EVELIN:

1. CLEANSING CONDITIONER CURL IDÉAL: Shape in motion njega za čišćenje

Prva Kérastase njega za oblikovanje u pokretu s pro-keratinom i elastinom za nježno pranje kovrčave kose. Namijenjen neposlušnoj kosi koja treba definiciju i oblikovanje. Nježno čisti i njeguje kosu za postizanje savršeno definiranih kovrči. Manje pjene, bez silikona i bez sulfata*. Pro-keratin i elastin ojačavaju točke uvijanja, poboljšavaju elastičnost vlakna i omekšavaju površinu kose za bolju koheziju vlakna. Tehnologija blagog pjenjenja: kationski i amfoterični surfaktanti nježno uklanjaju nečistoće. Njegujući sastojci: lipidni spojevi hrane i zaglađuju vlakno kose.

*bez površinsko aktivnih sulfata

2.MASQUE CURL IDÉAL: Maska za oblikovanje u pokretu

Prva Kérastase maska za oblikovanje u pokretu obogaćena  pro-keratinom i elastinom  za kontrolu jako voluminozne kovrčave kose. Namijenjena jako voluminoznoj kovrčavoj kosi koja treba smanjenje volumena i kontrolu korijena. Ojačava točke uvijanja, poboljšava elastičnost vlakna i omekšava površinu kose za bolju koheziju vlakna. Kationski derivati zaglađuju i omekšavaju vlakno kose, silikon kontrolira volumen i frizz.

3.OLÉO CURL: Krema za definiciju i mekoću kose

Krema za neposlušnu kovrčavu kosu koja treba definiciju i opuštenost kovrči. Krema oblikuje kovrče i definira ih bez ukrućivanja te ih čini opuštenim i podatnim. Pro-keratin i elastin jačaju točke uvijanja, poboljšavaju elastičnost vlakna i omekšavaju kosu za bolju koheziju vlakna, a ksiloza pruža termo zaštitu.

4.MOUSSE CURL IDÉAL: Njegujuća pjena za definiciju kose

Pjena za svu neposlušnu kosu kojoj treba definicija i poletnost. Oblikuje kovrče i definira ih bez ukrućivanja te ih čini poletnim s njegovanim dodirom i pruža anti frizz. Rezultat djelovanja pjene su sastojci cijele formule i sljedećih sastojaka:

·         Pro-keratin i elastin: jačaju točke uvijanja, poboljšavaju elastičnost vlakna i omekšavaju površinu kose za bolju koheziju           vlakna.

·         Karagenan (ekstrakt alge): prirodni polimer za fiksaciju koji osigurava poletnost kovrči sa njegovanim dodirom.

·         Glukoza: pruža oblik i definiciju kovrčama.

·         Glicerin: omogućuje omekšavanje.

·         Ksiloza: termo zaštitni agens.


Fotogalerija