Ususret proljeću - obnovite kosu nakon zime

Tijekom zime, kosa je dodatno podložna isušivanju, stoga zahtijeva posebnu njegu. Vjerojatno ste već primijetili kako kosa zimi sporije raste, češće se lomi, suha je i bez sjaja. To je posljedica suhog i hladnog zraka te drugih čimbenika koji doprinose isušivanju kose. Ako već niste kosu "nahranili" nakon ovih zimsih mjeseci predlažemo da navratite do Studia Evelin i uživate u jednom od Kerastase Rituala.

Najbolja regeneracija je sigurno linija Chronologiste - najluksuzniji ritual za kosu ikada stvoren !  

Kérastase je u formulu uključio Abyssine, molekulu porijeklom iz vulkanskih litica Tihog oceana. Ovaj sastojak poznat po svom zaštitnom djelovanju na koži u kombinaciji s Gluco -Lipide GL® i Bisabolol-om, pruža dubinsko hranjenje za raskošnu, prekrasnu kosu satenske mekoće.

Kao nikada do sada ove se formule stapaju u ceremoniji pokreta potaknutih koracima u tretmanima njege kože u prestižnim spa centrima. Chronologiste ritual omogućuje ritual blagostanja i iskustvo iznimne osjetilnosti za žene i frizere.

Luksuz i znanost se udružuju u salonu, gdje se dragocjene kvalitete Abyssine susreću s blagodatima koncentrata mimetičkog kavijara. Miješaju se neposredno prije aplikacije kako bi se sačuvali cjelovitost i svježina dragocjenih aktivnih sastojaka. Kremasta tekstura stapa se sa zrncima mimetičkog kavijara u jedan tretman koji djeluje kao čudesni eliksir prekrasne kose.

No, uz ovaj luksuzni ritual, preporučamo vam i ostale Kerastase Rituale.

Ovaj puta prepručamo temeljni hranjivi Ritual:  Svaki Ritual počinje kupkom Bain Satin iz Nutritive linije koja hranjenjem vraća energiju kosi i vlasištu. Tada će naš Kérastase frizerski savjetnik odabrati Ritual koji će vašu kosu pretvoriti u svilene niti, a masaža će vas zaogrnuti valom mekoće. Slijede iznimni rezultati: zdrava kosa koja ne osjeća težinu, blistavi sjaj i božanstveno svilenkasti osjećaj.

Medutim jako je bitno nahraniti i samo vlasiste pogotovo nakon zime jer je dehidrirano i javlja se svrbež. Tu je zato Dermo Calm linija i Ritual sa smirujućim učinkom.

Uz njegu kose izvana, a da bi onda bila dugotrajno zdrava, zaštitite kosu i  iznutra zdravom prehranom.

Kosu nije dovoljno štititi samo izvana. Osobito tijekom zimskih dana, bilo bi poželjno da u prehranu uvrstite što više voća i povrća, kako biste unijeli dovoljno vitamina, koji će vašu kosu nahraniti iznutra te ju učiniti čvrstom i sjajnom.

Vaša Evelin


Fotogalerija