Usluge

KOSA

NJEGA I ZDRAVLJE
Ljepota vašeg stila je u detaljima. I upravo te detalje prepustite nama. Kvaliteta vaše kose, narušen balans vašeg vlasišta (prhut, masnoća, iznimna osjetljivost), gubitak vitalnosti, ispadanje kose, ispucali vrhovi ili bilo koja nezgodna kombinacija ovih poteškoća; naš su izazov. Riješiti ćemo ga individualnom dijagnostikom mikro kamerom, svojim znanjem i vrhunskim ritualima Kerastase.
Kako bi kvaliteta stručne njege i postignutih rezultata u zdravlju vaše kose i vlasišta bila dugoročna i konstantna dobiti ćete naše preporuke za proizvode svakodnevne njege kod kuće.

 

ŠIŠANJE, BOJANJE, PRAMENOVI, FRIZURA
Ako pogledom na ogledalo ustanovite da samo prije podne izgledate donekle odmorno…vrijeme je da razmislite o promjeni boje kose (ili bar njenog tona), obliku frizure.
Neadekvatan oblik frizure s obzirom na oblik vašeg lica, vaših vjeđa, nosa, jagodičnih kostiju, brade mogu vam priskrbiti, vrlo lako, koju godinu više.
A, ako uz to dodamo krivi ton boje vaše kose s obzirom na ten i boju očiju…uh…vrijeme je da posjetite naš salon da vam vratimo vaše najbolje izdanje…na ovom području imamo vrhunski tim stručnjaka studia EVELIN.
Precizno izabranom frizurom i bojom kose lako se s vašega lica briše umor, nedostatci, godine…a, što je najvažnije vraćamo vam zadovoljstvo pri pogledu u ogledalo.

 

MANIKURA I ESTETSKA PEDIKURA

Vaše ruke uvijek govore istinu o vašoj pažnji prema sebi. Poklonite svojim rukama i noktima potrebnu njegu, jer su njegovani nokti i ruke ogledalo svake žene koja vodi računa o svom izgledu
Dok uživate u tretmanu vaše kose, vaše zadovoljstvo možemo upotpuniti masažom ruku i stopala, oblikovanjem i dizajniranjem noktiju sa vrhunskim preparatima renomiranih tvrtki.

 

PRODAJA

Da bi vaša kosa bila zdrava i njegovana, da bi rezultati našega rada bili konstantni; potrebna vam je kvalitetna, svakodnevna njega.
L´Oreal Kerastas u svome laboratoriju Recherche Advancee osmislio je visoko kvalitetne proizvode za njegu kod kuće.
Naši stilisti će vas savjetovati koji proizvodi najbolje odgovaraju strukturi vaše kose, poremećaju koji imate na vlasištu (bilo da je masno, suho, puno prhuti) ili vam je potrebna njega za bojanu kosu, kosu koja je izgubila na vitalnosti i punoći ili vam je pak neposlušna i neukrotiva. Ne postoji problem ili kombinacija problema (npr.masno vlasište, suhi vrhovi) koje sa svojim znanjem i visokokvalitetnim Kerastase preparatima ne možemo sanirati.

 

MAKE UP

Imate dogovoren izlazak nakon posla, poslovnu večeru, važan sastanak, vjenčanje.
Želite  izgledati glamurozno, decentno, nenašminkano; samo bez nedostataka, podočnjaka, crvenila ali sa otvorenim, sjajnim pogledom, punih usana…i to ćete riješiti dolaskom kod nas. Vrhunski make-up artisti svojim znanjem, iskustvom i proizvodima selektivne (ekskluzivne) kozmetike vašem će licu podariti vaše najbolje izdanje.
Kako bi vam osigurali vrhunsku uslugu i jednog od vizažista sa kojima surađujemo potrebno je rezervirati termin i vaših 60 minuta za visokokvalitetan rezultat.

  • reference vizažista rado dajemo na vaš upit jer surađujemo sa vrhunskim profesionalcima etabliranim na tv snimanjima, glazbenim spotovima, reklamama, modnim magazinima